Warm de winter door

Zijn jouw stookkosten ook veel te hoog? Gas wordt steeds duurder. Infrarood bijverwarming is de oplossing!
Ontzorgd worden en de montage liever volledig overlaten aan onze professionals? Ook deze optie bieden wij.

10 jaar garantie

Onze panelen hebben standaard 10 jaar product garantie!

Energiezuinig

Bespaar tot 40% op jouw gasrekening met onze infraroodpanelen

Maak een afspraak voor gratis advies op maat

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Wat doet de infrarood verwarming specialist

Bestel makkelijk online je infraroodpanelen of laat je volledig ontzorgen door ons team van specialisten

Advies

Aan huis omdat wij u graag goed en persoonlijk willen informeren. Iedere situatie is immers weer anders.

Levering

Wij leveren onze infraroodsystemen uit voorraad. Dit kan omdat wij zelf de fabrikant zijn.

Montage

Alles geheel naar uw wens laten monteren is een verzoek dat wij dagelijks krijgen. Dit kunnen wij perfect regelen.

Genieten

Infrarode warmte is de meest aangename warmte die moeder aarde ons schenkt. Wij maken u warm!

Infraroodverwarming Voordelen

Infrarood verwarming is de fijnste warmte die moeder aarde ons schenkt. Het verwarmd jou van binnenuit  zonder alle lucht in de kamer te verwarmen.

01

Ultra plat design

Geen lompe apparaten, geen lelijke patronen. Maar een mooi strak en luxe design!

02

Makkelijk in gebruik

Een infraroodpaneel bedien je makkelijk met een bijpassende wifi thermostaat.

03

Lekker warm

Binnen een handomdraai heb jij het lekker warm voor een voordelige prijs!

Infrarood verwarming woonkamer

Klanten ervaringen

Wij kunnen wel zeggen dat onze producten goed zijn, maar klanten kunnen dit veel beter! Lees hieronder een selectie uit onze reviews of lees deze op google.

Ben oost
Lees verder
Zeer aangename warmte die gemakkelijk te regelen is. Ik verwarmde eerst mijn bedrijfspand op gas maar dat werd mij te duur. Ben nu al goedkoper uit en wil nog zonnepanelen gaan plaatsen.
Fam Kremer
Lees verder
Mijn man heeft het door zijn stofwisselingziekte vaak koud. Ik zelf daar in tegen heb het heel snel warm. Mijn man heeft nu een infrarood paneel boven zijn stoel en dat vindt hij zalig. En ik heb het niet te warm.
Fred & Berta
Lees verder
Super fijne warmte, wij hebben de hele woning met infrarood verwarming uitgerust. We gebruikten het al 1.5 in ons chalet en kunnen het iedereen aanraden. Wij kunnen nu gas loos verwarmen.
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Gemiddeld gebruikt een huidhouding 1250 kuub gas per jaar. Eerder was verwarmen met gas goedkoper dan verwarmen met stroom. Nu de gasprijs gemiddeld 2,85 Per kuub gas  is en 90 cent voor een kilowatt stroom is het interessanter geworden om via stroom te verwarmen. Vooral omdat je via zonnepanelen zelf stroom kan opwekken. Zo zien wij bij steeds meer klanten nul op de meter. Een infraroodpaneel gebruikt tijdens het opwarmen meer  vermogen maar als eenmaal de zithoek is verwarmd hoeft alleen het verlies  van energie naar  buiten plus de opname van warmte nog aangevuld te worden. De wattage die op een paneel staat  is dus niet je daadwerkelijke  verbruik !!!  Gemiddeld gezien heb je bij een goed geïsoleerde woning 35 watt per m2 meter per uur nodig en gemiddeld 55 watt per uur bij een minder goed geïsoleerde woning per m2 meter nodig.

Je kan dit vrij gemakkelijk zelf uitrekenen. Heb je een oudere woning die wat minder geïsoleerd is dan heb je 750 watt nodig per 10 m2. Heb je een nieuwe goed geïsoleerde woning (niet ouder dan 10 jaar) dan kan je met 750 watt 14  m2 verwarmen. Je kan beter iets meer vermogen in een ruimte beschikbaar hebben dan te weinig. Dan kan je het ook aangenaam verwarmen als het buiten wat kouder wordt. En uiteindelijk bepaald de ingestelde temperatuur op de thermostaat jouw uiteindelijke verbruik.

Wij krijgen vaak de vraag van klanten waar zit het verschil tussen infrarood panelen? Ze zien er van buiten nagenoeg het zelfde uit maar de prijzen zijn totaal verschillend. Dit is correct, net als bij auto’s zit er bij infrarood panelen erg veel verschil in kwaliteit, levensduur, verbruik en de hoeveelheid infrarode energie die jij ontvangt. Bij een goedkoop paneel zitten er losse weerstandblokken in de binnenkant, dit zorgt voor een zeer ongelijke temperatuuropbouw bij zowel het aan gaan van het paneel als ook tijdens het uitschakelen. Tevens is de levensduur vaak niet zo lang. De iets duurdere panelen gebruiken geweven koolstofmat. Je krijgt een gelijkmatigere warmte overdracht maar bij iedere keer dat je het paneel verwarmd veranderd de koolstof weerstands mat. De meeste van deze panelen zijn ntc wat inhoud dat ze langzaam op temperatuur komen en eenmaal op temperatuur erg veel stroom nemen. De luxere panelen en vaak ook de wat duurdere panelen in aanschaf werken met een geprogrammeerde metalen legering plaat. Dit werkt op basis van ptc, het paneel wordt snel warm maar eenmaal op temperatuur daalt het stroom verbruik wat gunstig is voor jouw verbruik. Tevens slijt deze geprogrammeerde metalen plaat nauwelijks waardoor de levensduur veel langer is. (20 jaar is ons uitgangspunt) vandaar dat wij u ook 10 jaar garantie durven  te geven. Stel een goedkoop paneel gaat iedere 5 jaar stuk dan ben je en duurder uit aan vervanging en ook nog eens in je verbruik! Kwaliteit heeft z’n prijs.

i-Tronic panelen zijn Ultra plat. Zeer goed geïsoleerd, door een dure hoogwaardige isolatie. Ze werken zeer efficiënt, Behalen het hoogste rendement uit de verbruikte stroom, 98% lange golf infrarode warmte. De panelen krijgen door hun kwaliteit 10 jaar Garantie! Geproduceerd in Nederland op een milieuvriendelijke wijze. productieproces.

De verwachte levensduur van een i-Tronic infraroodpaneel is 20 jaar. Door de speciale manier waarop wij de geprogrammeerde weerstandsplaat maken  is de mechanische veroudering van dit element zeer gering. Je betaald wat meer bij de aanschaf maar door de langere levensduur  en het hogere rendement heb je er ook veel langer plezier van en zo ben je toch goedkoper uit.

Graag gratis advies? Wij nemen contact met jou op!

Uw gegevens worden beveiligd verzonden

10 jaar garantie

Onze panelen hebben standaard 10 jaar product garantie!

Energiezuinig

Bespaar tot 40% op jouw gasrekening met onze infraroodpanelen

×

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring