Infrarood verwarming voor woonkamer

Met infrarood panelen in je woonkamer kan je op eenvoudige wijze gas besparen door de thermostaat lager te zetten en tegelijkertijd de plekken waar je veel tijd doorbrengt te verwarmen. Je hoeft geen extra gasheater of CV-ketel aan te schaffen, maar kunt simpelweg het infrarood paneel plaatsen op bijvoorbeeld de zithoek of eettafel. Zo bespaar je op gas en hou je je woonkamer comfortabel warm.

Een comfortabele thuisgevoel met infrarood

Wie aan infrarood verwarming in de woonkamer denkt, denkt snel aan gezellige avonden voor de tv met het gezin. Aan donkere dagen rond Kerst of regenachtige, koude dagen waar je liever thuisblijft. Je wilt er dan comfortabel zitten zonder gedoe met tocht, oppervlakkige verwarming of een verwarming die traag op gang komt. Infrarood verwarming is te vergelijken met de warmte van de zon. Zo lekker warm dat je zelfs het gevoel krijgt alsof je aan het zonnen bent op het strand.

Waarom kiezen voor IR verwarming in de woonkamer

Duurzaam, comfortabel, functioneel én stijlvol. We hebben het over de infrarood panelen van i-TRONIC. Hiermee geniet je de hele winter van een heerlijk warm thuisgevoel. Je kunt de panelen aan het plafond monteren of aan de wand. De dunne panelen zijn ontwikkeld met de modernste technieken en vallen amper op. Zo wordt verwarmen een nieuwe vorm van kunst. Beter, mooier en zuiniger dat wil jij toch ook voor je woonkamer?

Nog meer redenen om te kiezen voor IR verwarming in de woonkamer van i-Tronic: 

  • I-Tronic levert 98% infrarood warmte (2 % confectie warte)
  • 10 jaar garantie
  • Zeer hoog rendement
  • Deskundig advies
  • Ultra plat (Smart line)
  • Geen glas (dus geen kans op glasbreuk)
  • Premium product ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
  • 24 uur service dienst voor klanten.

Hoe zit het met de aansluiting van infrarood verwarming?

Ben je bang dat je met de keuze voor infrarood verwarming woonkamer veel aanpassingen in je huis moet doen? Dan hebben we goed nieuws. De infraroodpanelen kunnen eenvoudig aangesloten worden op de centrale huisthermostaat. Maar indien gewenst kun je de panelen ook besturen met een draadloze WiFi thermostaat of domotica (smart home), zodat je de verwarming slim kunt afstellen op leefritme, aan- en afwezigheid en specifieke behoeftes per ruimte. En dat alles met één druk op de knop op je smartphone. Infrarood maakt de combinatie van verwarmen met smart oplossingen mogelijk. Hierdoor wordt verwarmen niet alleen effectiever, maar ook efficiënter.

Waar infrarood verwarming plaatsen in de woonkamer?

Waar plaats je het beste infraroodpanelen? Je hebt keuze uit het plafond of de wand van je woonkamer. Beide komen met hun eigen voordelen. Het plaatsen is eenvoudig uit te voeren met onze handleiding plus technische tekeningen. Maar je kunt de montage en installatie ook uitbesteden aan onze ervaren monteurs. Moet je rekening houden met aanpassingen in huis? Meestal niet! In sommige gevallen maken we een gleufje in de muur omdat we een extra voedingskabel moeten verleggen, maar meestal gebruiken we een bestaande voedingsbron. Bij oudere woningen moet er soms een extra groep in de meterkast aangelegd worden. Dit doen onze mensen niet dit moet door een erkende installateur gebeuren.

persoonlijk advies aan huis ?

Vrijblijvend advies op maat aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze expert.
 

Extra besparen op stookkosten met IR verwarming in de woonkamer

Infrarood verwarming kan zijn energie verliezen via ramen en deuren in de woonkamer. Zonde! Maar door een onzichtbaar infraroodshield (infrarood werende folie) aan de binnenkant van de ramen aan te brengen, blijft de warme waar het moet blijven: binnen. Tegelijkertijd houdt het infraroodshield de warmte van de zon buiten. En de warmte die je niet in huis krijgt, hoef je in de zomer ook niet te koelen. Dus een airco is veelal overbodig. De folie is geen dure maar wel een zinvolle investering. Waar je zowel in de koude winter, als in de warme zomer veel profijt van hebt.

 

Infrarood woonkamer

Hoe kan ik snel mijn woonkamer verwarmen?

Binnen vijf minuten genieten van de ideale temperatuur in de gewenste ruimte, zoals de woonkamer? Dit kan met infrarood verwarming. De panelen bestaan uit aluminium en zijn ultradun. Op het aluminium hebben we een speciale coating geplaatst die ervoor zorg dat de infraroodpanelen hun hoge rendement krijgen.

Infrarood verwarming voor iedere ruimte

Je kent inmiddels de voordelen van het verwarmen van jouw woonkamer met infrarood verwarming, wist je dat je iedere ruimte met infrarood verwarming kunt verwarmen? Denk bijvoorbeeld aan: 

Toch nog vragen over onze producten? Wij vertellen je graag meer, neem vooral contact op bij vragen.

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring