Infrarood verwarming voor jouw woonkamer

Het comfortabele thuisgevoel met infrarood

Wie aan infrarood verwarming in de woonkamer denkt, denkt al snel aan de gezellige avonden voor de televisie met de hele familie. Aan de donkere dagen voor kerst of aan de iets wat regenachtige en kille dagen waardoor je liever thuisblijft. Maar dan wil je er wel warm en behaaglijk bij zitten, toch? Geen gedoe met tocht, ‘schijnverwarming’ of een verwarming die maar traag op gang komt. Met gas ging dit vroeger prima maar met de huidige tarieven wordt je daar niet blij meer van.

persoonlijk advies aan huis ?

Vrijblijvend advies op maat aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze expert.
 

Comfortabel leven begint bij een aangename temperatuur in huis

Duurzaam, comfortabel, functioneel én stijlvol. We hebben het over infraroodverwarming woonkamer van i-TRONIC. Hiermee geniet je de hele winter van een heerlijk warm thuisgevoel. Je kunt de panelen aan het plafond monteren. De ultradunne panelen zijn ontwikkeld met de modernste technieken en vallen amper op. Zo wordt verwarmen een nieuwe vorm van kunst. Beter mooier en zuiniger, dat wil jij toch ook voor jouw woonkamer? Je kan de temperatuur simpel regelen via een draadloze  wifi thermostaal vanuit je stoel.

Infrarood verwarming woonkamer

Ben je bang dat je met de keuze voor infraroodverwarming woonkamer veel aanpassingen in je huis moet doen? Dan hebben we goed nieuws. De infraroodpanelen kunnen eenvoudig aangesloten worden op de centrale huisthermostaat. Maar indien gewenst kun je de panelen ook besturen met een draadloze wifi thermostaat of domotica (smart home) zodat je de verwarming slim kunt afstellen op leef ritme, aan en afwezigheid en specifieke behoeftes per ruimte. En dat alles met één druk op de knop op je smartphone. Infrarood maakt de combinatie van verwarmen met smart oplossingen mogelijk. Hierdoor wordt verwarmen niet alleen effectiever, maar ook efficiënter.

Infraroodpanelen in de woonkamer plaatsen

Zelf plaatsen van infraroodpanelen is eenvoudig uit te voeren met onze handleiding plus technische tekeningen. Maar je kunt de montage en installatie ook uitbesteden aan onze ervaren monteurs. Moet je rekening houden met aanpassingen in huis? Meestal niet! In sommige gevallen maken we een gleufje in de muur omdat we een extra voedingskabel moeten verleggen, maar meestal gebruiken we een bestaande voedingsbron. Bij oudere woningen moet er soms een extra groep in de meterkast aangelegd worden. Dit doen onze mensen niet dit moet door een erkende installateur gebeuren.

Bespaar op stookkosten met infrarood

Infraroodverwarming kan zijn energie verliezen via ramen en deuren in de woonkamer. Zonde! Maar door een onzichtbaar infraroodshield (infrarood werende folie) aan de binnenkant van de ramen aan te brengen, blijft de warme waar het moet blijven: binnen. Tegelijkertijd houdt het infraroodshield de warmte van de zon buiten. En de warmte die je niet in huis krijgt, hoef je in de zomer ook niet te koelen. Dus een airco is veelal overbodig. De folie is geen dure maar wel een zinvolle investering. Waar je zowel in de koude winter, als in de warme zomer veel profijt van hebt.

Snel genieten van een warme woonkamer met infrarood verwarming

Binnen vijf minuten genieten van de ideale temperatuur in de gewenste ruimte, zoals de woonkamer? Dit kan met infraroodverwarming. De panelen bestaan uit aluminium en zijn ultradun. Op het aluminium hebben wij een speciale coating geplaatst die ervoor zorg dat de infraroodpanelen hun hoge rendement krijgen.

Infrarood verwarming voor iedere ruimte

Je kent inmiddels de voordelen van het verwarmen van jouw woonkamer met infraroodverwarming, wist je dat je iedere ruimte met infraroodverwarming kunt verwarmen? Denk bijvoorbeeld aan: 

Toch nog vragen over onze producten? Wij vertellen je graag meer, neem vooral contact op bij vragen.

Infrarood woonkamer