Tuinhuis infrarood verwarming

Zoekt u de ideale verwarming voor uw tuinhuis? i-Tronic heeft voor u de beste oplossing. De infrarood verwarming Specialist levert meerdere formaten ir panelen en verschillende opties om via infrarood verwarming jouw tuinhuis zeer aangenaam te verwarmen.

persoonlijk advies aan huis ?

Vrijblijvend advies op maat aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze expert.
 

Wat is belangrijk voor een tuinhuis verwarming?

  • De hoogte, de grote en het materiaal waarvan het gebouwd is, zijn bepalend voor welk systeem van infrarood verwarming het beste bij jouw tuinhuis past. Daarnaast is de mate van isolatie en het type glas wat in het tuinhuis zit zeker van grote invloed op het energieverbruik. Hoe lager het warmteverlies des te minder verwarmingskosten je hebt.

Plafond Tuinhuis lager dan 4 meter

Is het plafond van je tuinhuis niet hoger dan 4 meter dan zijn de i-tronic Smart 60-60  120-60 en 105-105 systemen zeer geschikt. Deze modieuze systemen kan je eenvoudig aan het plafond monteren of aan de wand. Aan het plafond is het rendement van een infrarood warmte paneel hoger dan dat je het paneel aan de wand bevestigd. Aan de wand is het rendement zo’n 30% lager t.o.v. montage aan het plafond.

Plafond Tuinhuis hoger dan 4 meter

Heb je een plafond dat hoger is dan 4 meter of heeft jouw blokhut een enorm volume? Dan is het aan te bevelen om voor de i-Tronic Power verwarming te gaan, deze verbruiken meer stroom maar geven met 1300 watt of 2300 watt ook aanmerkelijk meer warmte.

Tuinhuis minder goed geïsoleerd

Heb jij een mooi tuinhuis naast de woning waar je graag in verblijft, maar is deze wat minder goed geïsoleerd? Dan kan je het toch behaaglijk warm krijgen met de i-Tronic Power warmte panelen. Deze zijn er in 1300 watt en 2300 watt. Zo kun je  het verlies aan isolatie gemakkelijk compenseren. Wel is het natuurlijk zinvol om jouw tuinhuis alsnog beter te isoleren. Het is immers zo, wat je niet aan warmte verliest, hoef je ook niet aan warmte toe te voegen om je tuinhuis aangenaam warm te krijgen.

Isoleer de ramen tegen infrarood (warmte) verlies

‘S Winters wil je niet dat de infrarode warmte die de infrarood panelen maken ongewenst via het glas in je tuinhuis naar buiten glipt. Daarnaast wil je zomers niet dat de infrarode warmte van de zon door het glas naar binnen schijnt. Door middel van infrarood werende folie kunnen we ‘s winters de infrarode warmte binnen houden en zomers de infrarode warmte buiten. Van deze kleine extra investering heb je veel plezier.

Groot tuinhuis/ omgebouwde Schuur

Heeft u een groot tuinhuis of omgebouwde (boeren) schuur dan hebben wij speciaal daarvoor i-Tronic Power infrarood panelen ontwikkeld. Dit zijn infrarood panelen die geschikt zijn om tuinhuizen, of omgebouwde schuren te verwarmen met een plafond hoogte van 18 meter. Met een normaal infrarood paneel kunt u deze hoogtes niet verwarmen, maar wij hebben hier de perfecte oplossing voor.

De voordelen van infrarood verwarming

Infrarood verwarming geeft hele behaaglijke warmte net als de zon, of de stenenmuur van de open haard. Je bent geen gasaansluiting of cv ketel nodig en er hoeven ook geen radiatoren geplaatst te worden. Radiatoren nemen alleen maar ruimte in en veranderen gaandeweg in stofnesten. De bediening van Infrarood verwarming laat zich heel eenvoudig doen via een draadloze wifi thermostaat.

Infrarood verwarming heeft de volgende voordelen:

  • Behaaglijk warm
  • Hoog rendement
  • Besparen op uw gaskosten
  • Geen last van Tocht
  • Minder kans op schimmel
  • Vermindering van condensatie op de ramen
  • Gemakkelijk te bedienen
  • 10 jaar Garantie op onze infrarood panelen
  • U verwarmt u zelf en niet de lucht om u heen

Infraroodverwarming voor iedere ruimte

Naast dat infrarood verwarming jouw tuinhuis kan verwarmen, zijn er meer ruimtes waar dit mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan:

Toch nog vragen over onze producten? Wij vertellen je graag meer, neem vooral contact op bij vragen.

Infrarood woonkamer

Persoonlijk advies op maat ?

Vrijblijvend advies aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze professionals ?
 
×

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring