Infrarood verwarming op het plafond

Heeft u onvoldoende ruimte in uw woning of bedrijfspand om de infrarood panelen aan de wand te plaatsen? Denk dan eens aan het plaatsen van infrarood panelen aan het plafond. Infrarood verwarming aan het plafond geeft 30% meer rendement t.o.v. ir verwarmingaan de wand.

Wij hebben meerdere soorten en maten infrarood panelen die aan of in het plafond gemonteerd kunnen worden. i-Tronic 60-60 cm panelen passen in de standaard systeemplafonds. Heeft u een systeem plafond met 120-60 cm formaat? Ook daarvoor is een i-Tronic paneel exact op maat beschikbaar. Wilt u voor een zeer luxueuze uitstraling gaan dan kunt u voor het i-Tronic 105-105 cm paneel kiezen. Dit model heeft een groter oppervlakte met iets meer vermogen en geeft u kantoor precies die luxe uitstraling die u zo graag uw klanten wilt laten beleven als zij u bezoeken

persoonlijk advies aan huis ?

Vrijblijvend advies op maat aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze expert.
 
Infrarood verwarming zitkamer

Voordelen infrarood verwarming montage plafond

U kunt zo het paneel plaatsen aan het plafond in de zone waar u veel zit. Dit is erg gemakkelijk als u een bepaalde ruimte in uw woning of kantoor wilt bij verwarmen. Infrarood verwarming is ook zeer geschikt om te gebruiken als hoofdverwarming. De infrarood warmte panelen zitten strak aan uw plafond en vallen nauwelijks op. Radiatoren van uw cv verwarming nemen veel meer ruimte in en zijn overbodig geworden. U bent  dan ook meteen van die stofnesten verlost. Ook de buizen langs de wand behoren tot de verleden tijd. Een CV verwarming kan je ’s winters niet uitzetten, dan bevriezen de radiatoren en knappen de waterleidingen. Infrarood kent deze problemen niet. Deze moderne manier van verwarmen is een goedkoper alternatief voor het steeds maar duurder wordende aardgas. Ook voor het verwarmen van kleine ruimtes is infrarood verwarming dus ideaal. Daarnaast is een infrarood verwarming stil! Wist u dat een warmtepomp altijd bromt / resoneert? Sommige klanten vervangen al na 3 maanden hun warmtepomp omdat ze niet aan de brom wennen.

De voordelen van infrarood plafondverwarming:

Er zitten meerder voordelen aan infrarood plafondverwarming. Namelijk de volgende voordelen:

 • Lange levensduur
 • Goed voor het Milieu
 • 10 jaar Productgarantie
 • Draadloos te bedienen via wifi
 • Zeer Hoog rendement
 • Onderhoudsvrij
 • Goedkoper dan aardgas
 • Lange golf infrarood warmte, geen confectie warmte (confectie betekend lucht opwarming)
 • U kunt de verwarming swinters uitzetten (er zit geen water in de infraroodverwarming).
 • Infrarood verwarming geeft een betere doorbloeding

Welk type infrarood verwarming kan ik het beste aan het plafond plaatsen?

De i-Tronic 60-60, de 120-60 en de i-Tronic 105 -105 kunnen eenvoudig aan of in het plafond worden geplaatst. Deze panelen zijn geschikt om tot een hoogte van 4 meter te gebruiken. Zowel het 60- 60 formaat als het 120-60 formaat passen standaard zo in uw systeemplafond. Heeft u een bedrijfspand met een plafond tot een hoogte van 18 meter dan zijn daar speciaal de i-tronic Power panelen; i-Tronic Power 1300 wat en i-Tronic 2300 wat. De ideale oplossing om hoge gebouwen goed te kunnen verwarmen op de plaats waar u dat wilt,onder dat u gas/aardgas nodig heeft.

Wat voor infrarood verwarming heb ik nodig bij een hoog plafond?

Speciaal voor (bedrijfs) panden met een hoog plafond tot 18 meter hebben wij de i-Tronic Power 2300 Watt en 1300 Watt in huis. Deze infrarood panelen zijn speciaal ontwikkeld  voor ruimtes met een hoog plafond zoals,bedrijfspanden en loodsen, monumentale panden en kerken. Het voordeel  is dat je geen gas nodig hebt en je hoeft dus ook geen gasleidingen aan te leggen. Daarnaast heb je ook geen gasheather of CV-Ketel nodig. Zo kan je meteen flink besparen op de installatiekosten. Veel bedrijven combineren dit ook nog eens met zonnepanelen op hun dak. Tel uit je winst, je eigen warmte produceren zonder gasrekening!

Adviezen voor infrarood paneel plafondmontage

 • Het benodigde standaard montage materiaal voor het plaatsen van ons i-Tronic infrarood paneel wordt netjes in de doos meegeleverd.
 • Als u het infrarood paneel wilt monteren aan een gipsplaten plafond dan is ons advies om vlinder/gips pluggen te gebruiken omdat die meer draagvermogen hebben. Het mooiste is natuurlijk om de schroeven in het houten regelwerk achter de panelen zelf te schroeven, maar vaak zitten die latten net niet op de juiste plek. Onze i-tronic smart panelen zijn zo licht dat 4 vlinderpluggen volstaan om het paneel 120-60 te kunnen dragen.
 • Een stroompunt waar bijvoorbeeld een lamp door gevoed wordt kan prima gebruikt worden als stroomvoorziening voor een infraroodpaneel. Een elektriciteitsgroep mag maximaal tot 3600 watt belast worden. Het is verstandiger om iets lager aan te houden door de iets hogere piekbelasting bij het aanschakelen van een paneel.

Wat maakt i-Tronic plafondverwarming nou zo interessant voor u?

 • I-Tronic levert 98% infrarood warmte  (2 % confectie warte)
 • 10 jaar Garantie
 • Zeer hoog rendement
 • Deskundig advies voor uw situatie
 • Ultra plat (Smart line)
 • Geen glas (dus geen kans op glasbreuk)
 • Premium Product ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
 • 24 uur mob service dienst voor klanten.

Infrarood verwarming voor aan het plafond aanschaffen

Vindt u de vele voordelen van infrarood verwarming aan het plafond ook voor uw woning interessant? Op onze product pagina kunt u ons complete assortiment i-Tronic infrarood panelen vinden welke wij voor uw woning/bedrijfspand aanbieden. Uiteraard maken wij graag geheel vrijblijvend een berekening voor u aan de hand van een paar foto’s en wat afmetingen zodat u weet hoeveel infrarood panelen u nodig hebt voor uw warmte behoefte en wat de investering zal zijn. Wij kunnen de montage voor u verzorgen, maar u kunt dit ook uitstekend zelf doen. Zo spaart u de montage kosten eenvoudig uit.

Toch nog vragen over onze producten? Wij vertellen je graag meer, neem vooral contact op bij vragen.

Infrarood woonkamer