Infrarood verwarming aan het plafond

Heb je onvoldoende ruimte in je woning of bedrijfspand om de infrarood panelen aan de wand te plaatsen? Denk dan eens aan het plaatsen van infrarood panelen aan het plafond. Infrarood verwarming aan het plafond geeft 30% meer resultaat vergeleken met infrarood verwarming aan de wand/muur. Waar moet je op letten bij de aanschaf van infrarood verwarming ?

Persoonlijk advies op maat ?

Vrijblijvend advies aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze professionals ?
 
Infrarood verwarming zitkamer

Waarom kiezen voor infrarood panelen aan het plafond?

Waar plaats je infrarood panelen? Je kunt een infrarood verwarming paneel eenvoudig aan het plafond plaatsen in een ruimte waar je regelmatig verblijft. Dit is handig als je een kamer in je huis of kantoor apart wilt verwarmen en is ook geschikt als hoofdverwarming. De warmte panelen zitten strak op het plafond en zijn nauwelijks zichtbaar. Radiatoren nemen veel meer ruimte in beslag en zijn hierdoor overbodig. Zo ben je ook gelijk verlost van die stofnesten.

Buizen en waterleidingen aan de wanden zijn verleden tijd. Je kunt de infrarood verwarming ‘s winters uitschakelen zonder dat de radiatoren bevriezen, of de waterleidingen knappen. Het is een goedkopere oplossing dan het steeds duurder wordende aardgas en ideaal voor het verwarmen van alle ruimtes. Bovendien is het stil, in tegenstelling tot een warmtepomp die altijd bromt. Sommige mensen vervangen hun warmtepomp na 3 maanden al omdat ze de brom niet kunnen verdragen.

De voordelen van infrarood plafondverwarming:

Er zitten meerder voordelen aan infrarood plafondverwarming. Namelijk de volgende voordelen:

 • Lange levensduur
 • Goed voor het milieu
 • 10 jaar productgarantie
 • Draadloos te bedienen via WiFi
 • Zeer hoog rendement (30% meer dan aan de wand)
 • Onderhoudsvrij
 • Goedkoper dan aardgas
 • Lange golf infrarood warmte, geen confectie warmte (confectie betekent lucht opwarming)
 • Je kunt de verwarming in de winter uitzetten (er zit geen water in de infrarood verwarming).
 • Infrarood verwarming zorgt voor een betere doorbloeding 

Welke infrarood verwarming is het beste voor plafond?

Wij hebben meerdere soorten en maten infrarood panelen die aan of in het plafond gemonteerd kunnen worden. i-Tronic 60-60 cm panelen passen in de standaard systeemplafonds. Heb je een systeem plafond met 120-60 cm formaat? Ook daarvoor is een i-Tronic paneel precies op maat beschikbaar. Wil je voor meer uitstraling gaan dan kun je voor het i-Tronic 105-105 cm paneel kiezen. Dit model heeft een groter oppervlakte met iets meer vermogen en geeft je kantoor een luxe uitstraling.

De i-Tronic 60-60, de 120-60 en de i-Tronic 105 -105 kunnen eenvoudig aan of in het plafond worden geplaatst. Deze panelen zijn geschikt om tot een hoogte van 4 meter te gebruiken.

Welke infrarood verwarming voor een hoog plafond?

Heb je een bedrijfspand met een plafond tot een hoogte van 18 meter dan zijn daar speciaal de i-tronic Power panelen; i-Tronic Power 1300 wat en i-Tronic 2300 wat. De ideale oplossing om hoge gebouwen goed te kunnen verwarmen op de plaats waar u dat wilt. Zonder dat u gas/aardgas nodig heeft. Onze infrarood panelen zijn speciaal ontwikkeld voor ruimtes met een hoog plafond. Zoals, bedrijfspanden en loodsen, monumentale panden en kerken. 

De infrarood verwarming kosten zijn laag. Je hoeft geen gas te gebruiken en dus geen gasleidingen aan te leggen. En je hebt ook geen gasheater of CV-ketel (meer) nodig. Dit betekent dat je direct flink op de installatiekosten, en je gasverbruik kunt besparen. Veel bedrijven genieten nog meer door het te gebruik van zonnepanelen op hun dak. Je maakt zo je eigen warmte zonder hoge gasrekening, wat de winst voor jou verhoogt.

Waarom kiezen voor i-Tronic plafondverwarming?

 • I-Tronic levert 98% infrarode warmte (2 % convectie warmte)
 • 10 jaar garantie
 • Zeer hoog rendement
 • Deskundig advies
 • Ultra plat (Smart line)
 • Geen glas (dus geen kans op glasbreuk)
 • Premium product ontwikkeld en geproduceerd in Nederland
 • 24 uur service dienst voor klanten.

persoonlijk advies aan huis ?

Vrijblijvend advies op maat aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze expert.
 

Infrarood verwarming voor plafond kopen

Ben je geïnteresseerd in het kopen van infrarood verwarming voor het plafond? Bekijk dan ook de andere mogelijkheden van onze infraroodpanelen. Onze i-Tronic infrarood panelen zijn namelijk niet alleen geschikt voor het plafond, maar ook voor aan de wand. Zo kan je in elke ruimte een infrarood paneel kwijt. Als je kiest voor de infrarood verwarming van de Infrarood verwarming-specialist Nederland krijg je een geheel vrijblijvende offerte. Om zo te kijken hoeveel IR panelen je nodig hebt en hoeveel dit precies gaat kosten. Je kunt onze panelen zelf monteren aan het plafond of wij kunnen het doen voor jou.

Bekijk hier de andere mogelijkheden van onze infrarood verwarming:

Toch nog vragen over onze producten? Wij vertellen je graag meer, neem vooral contact op bij vragen.

Infrarood woonkamer
×

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring