infrarood panelen luxe voor kantoorpanden

Duurzame multi-zone infraroodverwarming voor elk huishouden

Comfortabel en efficiënt verwarmen met infrarood

Slim verwarmen met infrarood

De dagen worden korter en de temperatuur gaat naar beneden. De winter komt eraan! Dat betekent ook dat we de verwarming weer vaker aanzetten. Vooral wanneer we ’s avonds lekker willen genieten van de warmte en gezelligheid. Maar ook wanneer we overdag aan het werk zijn willen we liever niet in een veelte koele ruimte zijn.

Grip houden op de ideale temperatuur op het juiste moment in de ruimte waar je op dat moment bent. Het is lastig met de meeste verwarmingssystemen. Maar met infraroodverwarming en de bijbehorende domotica is dat snel gefixt.

Ook nu de gasprijzen stijgen en we willen voorkomen dat onze energierekening hoog uitvalt, is infraroodverwarming dé perfecte oplossing. De prijs van elektriciteit daalt namelijk wel en door middel van zonnepanelen – die je kunt combineren met je infraroodpanelen – kun je zelf stroom opwekken. 

Voordelen

Installatie door experts

Wil je niet omkijken naar de installatie van je nieuwe infraroodverwarming? De montage en installatie van infraroodpanelen kan door onze installateurs uitgevoerd worden. Dan rest jou alleen nog maar te genieten van een écht warme woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer.

Zelf aan de slag met de installatie?

Voor iedereen die zelf aan de slag wil met de montage en installatie van de infraroodpanelen hebben we een duidelijk en overzichtelijk (stappen)plan gemaakt.

Is infrarood duur?

Een infraroodverwarming staat bekend om de lage investeringskosten en het hoge rendement in een relatief korte periode. Wist je dat je in sommige gevallen subsidie kunt ontvangen op de aanschaf en montage van infraroodpanelen?

Check onze calculator om jouw globale investeringskosten te berekenen.

Ik kies voor infrarood!

We streven ernaar het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken zodat je snel kunt genieten van een heerlijk warm huis.

Met behulp van onze calculator kun je niet alleen de investeringskosten berekenen. Je ziet ook in een oogopslag hoe veel infraroodpanelen onze experts aanraden voor een echt warm thuisgevoel.

bedroom-2021-08-28-22-29-36-utc

De voordelen van infraroodverwarming

De koude winterdagen vragen om een aangename temperatuur in huis. Met nieuwe innovatieve technieken – zoals infrarood verwarmen – kun je slimmer én beter verwarmen dan ooit tevoren. Met multi-zone verwarming heb je de mogelijkheid plaatselijk en op basis van jouw eigen leefritme ruimtes naar wens te verwarmen. Ben je onderweg naar huis van een lange werkdag of een weekend weg? Met een druk op de knop verwarm je bijvoorbeeld jouw woonkamer voor zodat je in een heerlijk warme omgeving thuiskomt. Niet alleen slim, ook gewoon een stuk gezelliger als je het ons vraagt.

Montage van infraroodpanelen

De montage van jouw nieuwe infraroodpanelen is eenvoudig en snel zelf uit te voeren. De infraroodpanelen zijn als plug-in-play systeem ontworpen. Nadat je het paneel uit de verpakking hebt gehaald monteer je met behulp van de bijgeleverde handleiding de twee beugels aan het plafond. Vervolgens klik je het paneel vast in de beugels en sluit je de stekker aan op een 220 volt verbinding. Heb je een systeemplafond? Dan is de montage nóg gemakkelijker. Het enige dat je hoeft te doen is een gat leggen, het infraroodpaneel te plaatsen en het paneel aan te sluiten. Stekker erin en opwarmen maar! Wil je liever dat onze installateurs jouw infraroodpanelen installeren? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Infrarood woonkamer

Besparen op energiekosten met infrarood

Genieten van een warme winter terwijl de gasprijzen stijgen. Het is een uitdaging. Maar voordat je de verwarming niet meer aan durft te zetten en de hele winter bivakkeert in een wollen trui, willen we je kennis laten maken met een ander alternatief: infraroodverwarming. Infrarood verwarmen is een elektrische manier van verwarmen. En ben je in het bezit van zonnepanelen? Dan kun je de stroom voor jouw infraroodverwarming zelf opwekken. Infrarood is dus niet alleen een effectievere manier van verwarmen ten opzichte van bijvoorbeeld vloerverwarming en de centrale verwarming, infrarood is ook nog eens lief voor de portemonnee.

Bestel nu jouw infraroodverwarming

Bekijk ons assortiment infraroodpanelen voor elk type huis, ruimte of bedrijfspand.

Kies voor het écht warme gevoel

Maak het jezelf comfortabel en geniet deze winter al van de vele voordelen van de nieuwste technologie in verwarming: infraroodverwarming.

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring