Jouw bedrijfspand, kantoor of loods verwarmen met infrarood?

Of het nou gaat om een kantoorruimte of loods met een hoog plafond, infrarood verwarming is voor elk bedrijfspand de ideale verwarmingsoplossing. En dat terwijl de meeste bedrijfspanden op dit moment nog worden verwarmd met gasheaters of een centrale verwarming. Maar hoe efficiënt is het om een (hoog) pand te verwarmen met gas waarmee je een groot deel van de warmte kwijtraakt omdat de warmte naar het plafond stijgt? Bespaar op kosten én verwarm effectief met infrarood verwarming. En dat ook nog eens met 10% subsidie.

Effectieve infrarood verwarming voor bedrijfspanden

Jouw collega’s verdienen het om in een aangename omgeving hun werk te kunnen doen. Voor de één is dat werken met de fijne warmte van infrarood verwarming bedrijfspand en voor de ander is dat genoeg ventilatie om fit en productief te blijven tijdens de lange kantoordagen. In de zomer én in de winter. i-TRONIC is gespecialiseerd in het duurzaam en slim verwarmen van verschillende soorten ruimtes en mensen. En dat met een innovatieve techniek: infrarood. Voor koude plekken in de ruimte of persoonlijke behoefte aan extra warmte, hebben we de i-TRONIC bureauspot ontwikkeld. Met de bureauspot kun je voorzien in individuele behoeftes.

Infraroodpanelen monteren in een systeemplafond

Sommige kantoorpanden hebben een systeemplafond. Een systeemplafond is een constructie dat bestaat uit platen en een ophangsysteem. De panelen zijn eenvoudig te vervangen met onze infraroodpanelen. Daarmee is de montage van infrarood verwarming in jouw bedrijfspand snel gefixt!  Met een draadloze thermostaat en slimme domotica kun je de infraroodpanelen op de wensen en behoeftes van jou en je collega’s afstemmen. Een stuk efficiënter omdat je precies verwarmt waar of wanneer je dat nodig hebt!

persoonlijk advies aan huis ?

Vrijblijvend advies op maat aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze expert.
 

Infrarood verwarming in jouw bedrijfspand bedienen met een draadloze thermostaat of domotica

De juiste temperatuur op het gewenste moment. Dat is slim verwarmen! En dan ook nog eens besparen op onnodige stookkosten. Het kan met infrarood verwarming. Met een draadloze thermostaat kun je elke willekeurige ruimte flexibel verwarmen. Kies je voor slimme domotica? Dan kun je een verwarmingsschema instellen en je verwarming met je smartphone of tablet op afstand regelen.  

Hoge bedrijfspanden of loods verwarmen?

Autogarages, een loods en andere grotere werkruimtes hebben in veel gevallen een hoog plafond. Daarmee wordt verwarmen een nóg grotere uitdaging. Veel bedrijfspanden met een hoog plafond gebruiken gasheaters waarmee een groot deel van de warmte opstijgt. Verspilde energie! Kies voor infrarood verwarming om te verwarmen wat écht warmte nodig heeft: jij.

i-TRONIC infrarood power

Met de innovatieve infraroodpanelen van i-TRONIC Power kun je hoge bedrijfspanden of andere ruimtes perfect efficiënt verwarmen. Bevestig de infraroodpanelen aan het plafond of aan de wand en houd hierbij rekening met de hoogte van het plafond. Je kunt de panelen eventueel aan kettingen op een specifieke afstand van het plafond bevestigen zodat de warmte dichterbij komt. Ben je meer het type dat het graag warm krijgt van brute arbeidskracht? Dan kun je kiezen voor minder panelen, montage op een hoger niveau óf slimme domotica om de regie op de verwarming helemaal zelf in de hand te houden.

Persoonlijk advies op maat ?

Vrijblijvend advies aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze professionals ?
 
×

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring