infrarood verwarming voor de garage

Voor iedereen die graag tijd doorbrengt in de garage

Voor sommige mensen is de garage een plek voor de auto, fietsen en scooter en niet per se een plek waar ze veel tijd doorbrengen. Terwijl de garage voor sommige andere mensen een hobbyruimte is. Een plek waar ze dagelijks aan hun auto sleutelen of misschien wel kantoorwerk verrichten. Maar een garage is ook snel koud en vochtig. Hoe maak je van zo’n ruimte een aangename plek? Met infraroodverwarming in de garage natuurlijk!

Wat maakt Infraroodverwarming nou zo interessant

Infrarood verwarming is de oplossing om jouw huis of bedrijfspand zonder gas te verwarmen. Wat maakt infrarood verwarming nou juist zo aantrekkelijk? Bij een CV-ketel of een warmtepomp moet je eerst een enorme installatie doen. Waterleidingen voor de radiatoren, gaten boren in de muren en vloeren het plaatsen van de radiatoren en warmteverlies onderweg door de warmwaterleidingen. Bij een warmtepomp wordt 1 deel in de woning geplaatst en een ander deel buiten aan de gevel of op het dak. Slangen die de koelvloeistoffen transporteren en het resultaat opgewarmd water wordt getransporteerd via dezelfde leidingen als bij een CV-ketel, of via de vloerverwarming buizen. Bij infrarood verwarming gebruik je helemaal geen leidingen en water en heb je dus ook geen transport verliezen.  

Infraroodverwarming is de ideale verwarming voor tochtige en vochtige plekken

Een garage heeft vaak geen leidingen of verwarming. Waarschijnlijk omdat een garage slecht geïsoleerd is en er nog vaak wordt gedacht dat een verwarming in een garage niet nodig is. Maar wat nou als je ruimte in huis tekort komt en je de garage wil omtoveren tot een hobbywalhalla of werkruimte? Grote investeringen en ingewikkelde technieken zijn niet nodig. Je hoeft alleen maar te kiezen voor de eenvoud en efficiency van infraroodverwarming garage. Een verwarmingsoplossing met lage investeringskosten en een hoog rendement. En vocht? De infraroodwarmte verdrijft vocht en de hinder van tocht in no-time.

Wilt u persoonlijk advies over Infrarood verwarming?

Wil je vrijblijvend advies aan huis over infrarood verwarming om de situatie bij jou thuis te laten bekijken door een professional?
 

Infraroodverwarming in de garage

Met één druk op de knop de garage verwarmen of juist de temperatuur laten dalen. Er is geen andere verwarming die zo flexibel in gebruik is als een infraroodverwarming. Daarnaast heeft infraroodverwarming geen onderhoud nodig en is infrarood een energiezuinige optie. Wil je snel, betaalbaar en comfortabel verwarmen? Dan kies je dus voor infrarood. Ook in de garage!

Onze infrarood experts kijken graag met je mee om te bepalen hoe veel infraroodpanelen jouw garage nodig heeft voor een aangename temperatuur. Ga vervolgens helemaal zelf aan de slag met het optimaliseren van de warmte in de garage met behulp van een slimme thermostaat of domotica.

Installatie infraroodverwarming in de garage

De installatie van de infraroodverwarming voor in je garage is echt heel simpel. Je plaatst 2 of 3 infrarood warmte panelen aan het plafond van je garage. Hoeveel panelen je nodige hebt berekenen wij in een handomdraai voor jou. In de verpakkingsdoos zitten de easyconnect montage beugels welke je aan het plafond schroeft. Je kan de infraroodpanelen ook aan een gipsplaten plafond plaatsen omdat de i-tronic smart infraroodpanelen zeer licht zijn. Na het monteren van de easyconnect montage beugels klik je de infraroodpanelen in de beugels en is de montage van het i-tronic smart systeem klaar. 220 vol kabels via het plafond of via een pc gootje langs het plafond. Via een PVC-buisje mag natuurlijk ook. De stekker van het infraroodpaneel wordt in de draadloze thermostaat switch gestopt en aangesloten op een stopcontact/ 220 volt voorziening. Thermostaat inregelen en binnen een mum van tijd is jouw garage op een aangename temperatuur.

Bediening infraroodverwarming in de garage

Je kunt ieder infraroodpaneel een eigen draadloze switch geven dan kan je ieder infraroodpaneel individueel regelen. Meestal kiezen klanten er voor om 2 of 3 infraroodpanelen via 1 draadloze  switch te sturen zodat de hele garage een homogene temperatuur krijgt. Dit bespaart je ook gelijk 2 draadloze switchen. Je leert de draadloze thermostaat aan op de draadloze switch en klaar is het verwarmingsysteem voor gebruik. Wil je meer dan kunnen de infraroodverwarming panelen in jouw garage ook aangesloten worden op een domotica systeem, hiermee kan je ook op afstand alles gemakkelijk via  je telefoon regelen. 

Infraroodverwarming voor iedere ruimte

Je kent inmiddels de voordelen van het verwarmen van jouw garage met infraroodverwarming, wist je dat je iedere ruimte met infraroodverwarming kunt verwarmen? Denk bijvoorbeeld aan:

Wilt u persoonlijk advies over Infrarood verwarming?

Wil je vrijblijvend advies aan huis over infrarood verwarming om de situatie bij jou thuis te laten bekijken door een professional?