Infrarood verwarming voor jouw serre

Een serre is een groot goed! Zo kun je ‘s ochtends in het voorjaar al heerlijk in het zonlicht zitten en ‘s avonds in het najaar de laatste zonnestraaltjes oppikken voordat het zonnetje onder gaat. En dat terwijl het buiten vaak nog te koud is om er lekker van te genieten. Licht maakt zonder dat mensen het door hebben een belangrijk deel uit van ons leef-plezier. Infrarood verwarming in uw serre is het zonnetje in huis.

Doordat een serre veel glas heeft, is het gauw koud en dat kunnen we met lange golf infrarood verwarming van i-Tronic uitstekend verhelpen. Sierlijke ultra dunne panelen die nauwelijks opvallen verwarmen uw serre net zoals de zon dit doet. Geen rode gloed alleen de behaaglijke warmte zonder dat de lucht om u heen verwarmt wordt. Infrarood is de fijnste warmte die moeder aarde heeft.

persoonlijk advies aan huis ?

Vrijblijvend advies op maat aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze expert.
 

Spot infrarood verwarming

U kunt eenvoudig dat ene plekje waar u graag de krant leest verwarmen zodat u niet de hele ruimte op hoeft te warmen. Dit werkt kostenbesparend! En door het zeer hoge rendement van 98% infrarode warmte is het goedkoper dan uw serre verwarmen via aardgas. Daarnaast voelt de warmte van infrarood ook aangenamer en zorgt tevens voor een verbeterde doorbloeding.

Hele serre verwarmen met infrarood serreverwarming

Maakt u met meerdere mensen gebruik van de serre, en wilt u de complete ruimte aangenaam verwarmen? Dat kan natuurlijk ook. Afhankelijk van de hoeveelheid glas en de mate van isolatie kunnen wij voor u precies bepalen hoeveel infrarood panelen u nodig heeft.

Montage infrarood serreverwarming

De montage van infrarood verwarming is erg eenvoudig. U kunt dit zelf doen maar uiteraard kunnen wij dit ook compleet voor u verzorgen. De infrarood warmte panelen worden meestal aan het plafond geplaatst, maar het is ook mogelijk om het aan de muur te plaatsen.  Om het rendement nog verder te verhogen kan er infrarood werende folie op het glas worden geplakt. Dit heeft twee belangrijke voordelen. In de winter verliest u minder infrarood warmte via het glas naar buiten. En in de zomer wordt uw serre minder warm omdat het infrarood uit het zonlicht veel minder makkelijk binnen treed.

Bediening van infrarood serreverwarming

De infrarood panelen kunnen simpel via een draadloze wifi-switch en een draadloze thermostaat geregeld worden. Wilt u het nog mooier dan kan dit ook via uw mobiele telefoon of via domotica. Zo heeft u er geen omkijken naar. Bij domotica kunt via uw i-Pad/Samsung pad de complete besturing regelen.

Voordelen infrarood verwarming in uw Serre

  • Behaaglijk warm
  • Hoog rendement
  • Besparen op uw gaskosten
  • Geen last van Tocht
  • Minder kans op schimmel
  • Vermindering van condensatie op de ramen
  • Gemakkelijk te bedienen
  • 10 jaar Garantie op onze infrarood panelen
  • U verwarmt u zelf en niet de lucht om u heen

Infraroodverwarming voor iedere ruimte

Naast dat infrarood verwarming jouw serre kan verwarmen, zijn er meer ruimtes waar dit mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan:

Toch nog vragen over onze producten? Wij vertellen je graag meer, neem vooral contact op bij vragen.

Persoonlijk advies op maat ?

Vrijblijvend advies aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze professionals ?
 
×

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring