Infrarood verwarming voor bedrijven

Bespaar op zakelijke energiekosten met infrarood voor bedrijven

Gemiddeld werken we zo’n 31 uur per week op kantoor. Zelfs nu tijden zijn veranderd en we vaker thuiswerken, onderweg zijn of flexibele werkweken hebben. En in die uren willen we er wel warmpjes bijzitten. Maar veel hogere bedrijfspanden worden nog altijd door een gasheater verwarmd. Niet heel effectief. En laten we het over de onnodige hoge kosten van het gasverbruik maar zwijgen. De hete lucht stijgt op waardoor alleen het plafond opwarmt. Terwijl jij het alleen maar warm krijgt van de energierekening. Dat kan anders! Bijvoorbeeld met infrarood voor bedrijven. 

Infrarood voor bedrijven is een duurzame en effectieve manier van verwarmen

Multi-zone verwarming, oftewel plaatselijke verwarming, en een snellere opwarming zijn zomaar twee voordelen van infraroodverwarming. En heb je zonnepanelen op het dak? Dan kun je zelf stroom opwekken die je kunt gebruiken voor jouw verwarming waardoor je ook nog eens kosten op je energierekening bespaart. Infrarood is ook in de aanschaf extra voordelig: als zakelijke klant kun je subsidie ontvangen op de investeringskosten van infraroodverwarming én op de montagekosten.

Voordelen voor bedrijven

Installatie door experts

Wil je geen omkijken naar de installatie van je nieuwe infraroodverwarming? De montage en installatie van infraroodpanelen kan door onze installateurs uitgevoerd worden.

Zelf aan de slag met de installatie?

Voor iedereen die zelf aan de slag wil met de montage en installatie van de infraroodverwarming hebben we een duidelijk en overzichtelijk (stappen)plan gemaakt.

Is infrarood duur?

Een infraroodverwarming staat bekend om de lage investeringskosten en het hoge rendement in een relatief korte periode. Wist je dat je subsidie kunt ontvangen op de aanschaf en montage van infraroodpanelen bij jou op kantoor of in het pand?

Check onze calculator om jouw globale investeringskosten te berekenen.

Bestel infrarood voor bedrijven met subsidie

We streven ernaar het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken zodat je snel kunt genieten van een heerlijk warm kantoor of bedrijfspand.

Met behulp van onze calculator kun je niet alleen de investeringskosten berekenen. Je ziet ook in een oogopslag hoe veel infraroodpanelen onze experts aanraden voor een warme ervaring. 

3d-rendering-business-meeting-room-on-high-rise-office-building.jpg

De voordelen van infrarood voor bedrijven

Kantoortijgers en loodsmedewerkers herkennen het allemaal: óf het is te warm óf het is te koud. En werken met koude handen of de tent uitzweten? Het is allebei niet bevorderlijk voor de productiviteit. Infrarood voor bedrijven is dé oplossing voor het effectief verwarmen van elk soort kantoor of bedrijfspand. Bijvoorbeeld dankzij de mogelijkheid om plaatselijk en slim te verwarmen. Dankzij onze smart domotica. Met relatief lage investeringskosten en een hoog rendement maak je iedereen blij. Vooral nu de gasprijzen stijgen en stroom goedkoper wordt.

Montage van infraroodpanelen

i-TRONIC, specialist in infrarood voor bedrijven, werkt samen met erkende installateurs die de montage van jouw nieuwe infraroodpanelen uit handen kan nemen. En naast een subsidie van 10% op de aanschafkosten is het ook mogelijk om een subsidie van 10% op de montagekosten te krijgen. Daarmee wordt de montage van infraroodverwarming door onze installateurs niet alleen eenvoudiger, maar ook aantrekkelijker door de lagere investeringskosten.

Zelf de handen uit de mouwen steken?

De montage van jouw nieuwe infraroodpanelen is eenvoudig en snel zelf uit te voeren. De infraroodpanelen zijn als plug-in-play systeem ontworpen. Nadat je het paneel uit de verpakking hebt gehaald monteer je met behulp van de bijgeleverde handleiding de twee beugels aan het plafond. Vervolgens klik je het paneel vast in de beugels en sluit je de stekker aan op een 220 volt verbinding. Heb je een systeemplafond? Dan is de montage nóg gemakkelijker. Het enige dat je hoeft te doen is een gat leggen, het infraroodpaneel te plaatsen en het paneel aan te sluiten. Stekker erin en opwarmen maar!

bedrijfspand-infraroodverlichting

Infrarood voor bedrijven: het duurzame alternatief voor het verwarmen van jouw kantoor of bedrijfspand

Infrarood is een van de weinige verwarmingsoplossingen die écht aangename warmte creëert en ook nog eens financieel een interessante optie is. Relatief lage investeringskosten, met name door de subsidie, en een hoog rendement. En kies je voor een combinatie met zonnepanelen? Dan wordt het financiële plaatje nog aantrekkelijker.

Infrarood voor bedrijven bestellen

Bekijk ons assortiment infraroodpanelen voor bedrijfspanden, kantoorruimtes en garages.

Industrieverwarming / Loodsverwarming

Infraroodverwarming is gemakkelijk te plaatsen. Het vergt geen hoge investeringen waardoor de terugverdien tijd kort is. Het rendement van infraroodverwarming is veel hoger dan bij een verwarming door een gasheather of door radiatoren.

Kantoorverwarming / Kleine ruimtes

Infraroodverwarming is gemakkelijk te plaatsen. Het vergt geen hoge investeringen waardoor de terugverdien tijd kort is. Het rendement van infraroodverwarming is veel hoger dan bij een verwarming door een gasheather of door radiatoren.

Kies voor het écht warme gevoel

Maak het jezelf comfortabel en geniet deze winter al van de vele voordelen van de nieuwste technologie in verwarming: infraroodverwarming.

×

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring