Infrarood verwarming werkplek

Je kan je werkplek op de zaak of thuis als je een kantoor hebt op meerdere manieren verwarmen.

De meest bekende methode is door middel van een cv-verwarming via radiatoren. Echter, je verwarmt de lucht in plaats van de personen in de ruimte. Van warme lucht wordt je vaak loom en moe. Hierom is een cv-verwarming verre van ideaal. Daarnaast draait de cv-ketel op aardgas waarvan de prijzen blijven stijgen. Het is dus een dure manier van verwarmen geworden.

Werkplek verwarmen door middel van

Een betere optie is om je werkplek te verwarmen. Via infrarood verwarming kan je de gehele ruimte verwarmen waarin je werkt. Maar je kan ook een zone rondom een bureau verwarmen (spot verwarming). Zo heeft de persoon achter het bureau het behaaglijk warm op de werkplek en bespaar je op je stookkosten omdat je niet alles onnodig verwarmt.

persoonlijk advies aan huis ?

Vrijblijvend advies op maat aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze expert.
 

Extra verwarming op je werkplek onder het bureau

Sommige mensen hebben koude benen en voeten onder hun bureau. Speciaal daarvoor hebben wij een kleine infrarood verwarmer voor onder het bureau ontwikkelt. Zo kan je de temperatuur onder jouw bureau op je werkplek individueel op de warmtebehoefte afstemmen. Deze behoefte is zeer groot omdat de één het altijd warm heeft en de andere persoon 3 meter verderop het altijd koud heeft. Veel mensen hebben namelijk een andere warme behoefte.

Wat maakt infrarood op de werkplek nou zo ideaal

Infrarode warmte is een hele andere warmte dan de warmte die een cv-installatie met radiatoren geeft. Bij een cv-ketel wordt via het verbranden van gas, water warm gemaakt. Dit wordt door de radiatoren gepompt en die geven de warmte van het water af aan de lucht en zo wordt de lucht in de ruimte warm. Een groot nadeel is dat warme lucht opstijgt naar het plafond, daar weer afkoelt en zo tocht creëert. Dit wordt vaak als onplezierig ervaren.

Bij infrarood verwarming wordt niet de lucht verwarmt, maar jij rechtstreeks. Daarnaast nemen de muren en de vloeren infrarode energie op. Zodra die verzadigd zijn met infrarood, stralen de muren en vloeren ook warme uit. Zo wordt een ruimte één grote homogene warmtebron, zonder dat de lucht opgewarmd wordt. Dit houdt jou een stuk fitter. Infrarood warmte is heel behaaglijk, je kan het vergelijken met het voorjaarszonnetje.

Op een Luxe manier je werk plek verwarmen?

Werk je in een groot kantoor met veel verschillende werkplekken? Met infrarood verwarming kan je via spotverwarming iedereen zijn eigen warmte behoefte geven. Per bureau krijg je dan één instelbare wifi thermostaat en één infrarood paneel. Zo kan iedereen de warmte kiezen die zij of hij wenst en een goede warmte achter je bureau bevorderd de werkprestaties en nog veel belangrijker jij voelt je fijner.

Infrarood verwarming heeft de volgende voordelen:

  • Behaaglijk warm
  • Hoog rendement
  • Besparen op uw gaskosten 
  • Geen last van tocht
  • Minder kans op schimmel
  • Vermindering van condensatie op de ramen
  • Gemakkelijk te bedienen
  • 10 jaar Garantie op onze infrarood panelen
  • U verwarmt u zelf en niet de lucht om u heen

Infrarood verwarming voor iedere ruimte

Naast dat infrarood verwarming jouw serre kan verwarmen, zijn er meer ruimtes waar dit mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan:

Toch nog vragen over onze producten? Wij vertellen je graag meer, neem vooral contact op bij vragen.

Persoonlijk advies op maat ?

Vrijblijvend advies aan huis om jouw warmte behoefte te laten bekijken door onze professionals ?
 
×

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring