Infraroodpanelen ervaringen

infrarood panelen luxe voor kantoorpanden

Op onderstaande pagina vind u de infraroodpanelen ervaringen van klanten die onze infraroodpanelen al enige  tijd in hun woning gebruiken. Zij maken dus dagelijks gebruik van lange golf infraroodverwarming in hun huis en willen hun ervaringen met infraroodverwarming graag delen met andere mensen die ook infraroodverwarming voor hun huis overwegen. Eerlijker kunnen wij het niet maken lees daarom hieronder wat andere infrarood paneel gebruikers zelf vertellen.

Heeft u onze infraroodpanelen ook aangeschaft en wilt u ook graag uw ervaring met andere mensen delen  dan kunt u dat simpel doen via deze link.

Investering

De investering heb ik na 2 winters al wel terug verdiend

14 september 2021

Ik heb sinds 8 maanden een nieuw bedrijfspand, het is een wat ouder pand. In dit pand zit een CV met radiatoren op zich niks mis mee maar telkens als de voordeur open ging vloog de warmte naar buiten en de maandelijkse kosten voor verwarming vielen mij vies tegen. In November 3 Infaroodpanelen laten plaatsen en ik houd mijn pand nu veel makkelijker op temperatuur en de investering heb ik na 2 winters al wel terug verdiend. Tevens merk ik dat je met infrarood veel fitter blijft dan met de warmte van een radiator en dat is erg plezierig. De techniek gaat vooruit mensen ik kan infrarood verwarming echt aanraden in Nederland heb je toch gemiddeld 7 wat koudere maanden.

Ben Oosterhuis

Ik heb de panelen zelf geïnstalleerd

14 september 2021

Ik heb een wat oudere woning jaren 60. Ik heb al het nodige laten isoleren, vloer, muren en dak maar had nog steeds een gewone HR ketel op gas. Via warmte service op het idee gekomen om voor infrarood panelen te gaan. Lage investeringskosten en een hoog rendement. Ik heb de panelen zelf geïnstalleerd, alleen een kleine aanpassing aan de groepenkast heeft de erkend installateur gedaan. Nu hou ik mijn huis veel makkelijker op temperatuur en de besparing op het gas en de geringe stroomkosten vind ik een enorm pluspunt. Nu heb ik wel inmiddels ook 8 zonnepanelen op het dak gelegd om de maandelijkse kosten nog verder te verlagen immers je moet het wel iedere maand betalen.

Willem Bergman

Ons huis is snel opgewarmd

14 september 2021

Wij hebben een nieuw huis gebouwd en onze installateur adviseerde ons om naar infrarood panelen over te gaan. Hij gaf aan dat het Nederlandse klimaat niet geschikt is voor een warmtepomp. Wij hebben absoluut geen spijt van onze beslissing om voor infrarood panelen te gaan. Ons huis is snel opgewarmd en we kunnen de warmtebehoefte snel en simpel bijregelen. Lage stookkosten en geen onderhoud wij kunnen deze moderne manier van je huis verwarmen echt aan anderen aanraden.

Bastiaan Neuten

Ik vond de gaskosten van vloerverwarming vrij hoog

14 september 2021

Ik heb nu sinds ruim 14 maanden infrarood verwarming in ons nieuwe huis en dat bevalt ons super goed. In mijn vorige woning had ik vloerverwarming plus radiatoren en dat was ook zeer prettig maar ik vond de gaskosten vrij hoog. Nu is het zo dat wij regelmatig een lang weekend naar de eilanden gaan en dan stond de vloerverwarming gewoon aan omdat je niet even snel de temperatuur kan verlagen en als je terug komt weer verhogen. Nu met infraroodpanelen kan dat wel en dat zien wij duidelijk aan de energienota. Infraroodpanelen bevalt ons echt prima de warmte is ook veel aangenamer.

Erik Flink

Plaats een review

Kies voor het écht warme gevoel

Maak het jezelf comfortabel en geniet deze winter al van de vele voordelen van de nieuwste technologie in verwarming: infraroodverwarming.

×

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring