Infrarood Thermostaten

Ga next level met infrarood domotica: voor multi-zone verwarming en beheer op afstand

Infrarood domotica van I-TRONIC is de volgende stap in het omarmen van infraroodverwarming in huis, bedrijfspand of loods. Je koppelt onze domotica, of een slimme thermostaat, eenvoudig aan je smartphone of aan een tablet. Zo kun je dus overal waar je bent in een handomdraai de infraroodverwarming in een willekeurige ruimte beheren en besturen. Dus ben je vergeten de verwarming uit te zetten toen je vanochtend de deur uitging? Of wil je thuiskomen in een warm huis? Met een druk op de knop kun je de verwarming op afstand aan- en uitschakelen.

10 jaar Garantie !

Meer dan 20 jaar ervaring

Besparen op energiekosten

Zo werkt infraroodverwarming met domotica

Waar je op dit moment ook ter wereld bent. We zijn meer verbonden met elkaar dan we ooit voor mogelijk hadden kunnen houden. Ook de connectie met ons huis en met onze spullen durven we steeds meer aan te gaan. Van slimme verlichting tot een videodeurbel. Smart home is niet meer weg te denken. En ook als je op zoek bent naar een (nieuwe) verwarming. Want smart home is eenvoudig te koppelen aan infraroodverwarming. Dankzij onze slimme infrarood domotica.

Met domotica vergroot je de efficiency van infraroodverwarming. Je regelt op afstand de temperatuur, maar bepaalt ook eenvoudig wanneer de verwarming aan- of uitgeschakeld moet worden. En dat met één druk op de knop in je smartphone of op je tablet!

Alle infrarood panelen worden geleverd met een eigen ontvanger zodat deze informatie naar de controle-unit kunnen zenden, maar ook signalen kunnen ontvangen.

Met behulp van domotica verwarm je elke ruimte op basis van leefritme en persoonlijke behoefte. Onnodig verwarmen is verleden tijd. En dat betekent dus ook dat je beter grip kunt houden op het verbruik van energie. Daarmee bespaar je al gauw gemiddeld 15% per jaar op energiekosten. Met onze domotica bepaal je in een handomdraai de temperatuur wanneer jij of je dierbaren warmte het meest nodig hebben.

Voorbeeld: ga je een weekend weg? Dan zet je met behulp van onze domotica de temperatuur op vrijdagmiddag terug naar vijf graden. Ben je op zondag weer op de weg terug naar huis? Dan kun je de temperatuur alvast omhoog zetten, en dat vanuit de auto. Je kunt zelfs een tijdstip aangeven. De domotica regelt vervolgens zelf dat de opwarmfase gelijkstaat met jouw schema. Dat is nog eens een aangenaam en warm welkom!

Koppel domotica aan een smartphone

Het is onze missie om infraroodverwarming en dus ook de bijbehorende domotica voor iedereen toegankelijk te maken. Domotica van I-TRONIC is daarom door iedereen eenvoudig te koppelen met smartphones, van bijvoorbeeld Samsung en Apple, maar ook met een tablet. Is extra hulp gewenst? Onze installateurs helpen graag met een volledige montage én installatie.

Infraroodverwarming uitbreiden naar andere ruimtes?

Stel, je bedrijf groeit en daardoor ben je genoodzaakt te verhuizen naar een groter pand met meerdere ruimtes. Of, je gaat thuis verbouwen en je krijgt meer ruimte. Heel fijn! Maar hoe regel je de verwarming als je hebt gekozen voor infrarood? Het is heel eenvoudig om de capaciteit van je verwarming uit te breiden door simpelweg gewoon meer infraroodpanelen aan te schaffen. Na de montage kun je deze toevoegen aan de domotica en zo geniet je binnen no-time van warmte, ook in nieuwe ruimtes. Iets wat met centrale verwarming ondenkbaar is. Dan ben je direct genoodzaakt een zwaardere ketel te plaatsen. Het enige waar je rekening mee moet houden is het vermogen van de elektriciteit. Maar de ervaring leert dat hier bijna nooit problemen in zijn. Wil je zeker weten of het uitbreiden van jouw verzameling infraroodpanelen mogelijk is? We geven graag ons advies.

Infrarood verwarmen

Infrarood verwarmen is populairder dan ooit! Als voorloper in infrarood, is I-TRONIC dé specialist als het gaat om infraroodverwarming en slimme toepassingen, zoals domotica en raamfolie. Sluit jij aan bij onze missie om verwarmen duurzamer, efficiënter en betaalbaarder te maken?

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring