Infrarood panelen

De kracht van infrarood panelen? Flexibiliteit, comfort én een nieuwe generatie techniek. Infrarood panelen worden vaak in twee verschillende soorten situaties gebruikt. In huis, bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer, en in bedrijfspanden. Ben je op zoek naar de ideale verwarming voor in een grote loods? Ook dan zijn de infrarood panelen van I-TRONIC de ideale oplossing. De infrarood verwarming verliest zelfs met hoge plafonds, vocht én tocht niet zijn kracht. Voor iedere situatie hebben we het perfecte infraroodpaneel op voorraad. Ontworpen en ontwikkeld op Nederlandse bodem. Wist je dat je met onze slimme thermostaat ook plaatselijk en dus slim kunt verwarmen? Want ook wij weten, een ruimte, een mens en situatie vragen om een temperatuur op maat.

Filters

Merk

Thermostaat

Plaatsing

Vermogen

Resultaat 1–30 van de 35 resultaten wordt getoond

10 jaar Garantie !

Meer dan 20 jaar ervaring

Besparen op energiekosten

Infrarood panelen: het zonnetje in huis of op kantoor

Met de stijgende gasprijzen en onze doelstellingen. Om zowel in Nederland als in Europa afscheid te nemen van fossiele brandstoffen. Zo zijn infrarood panelen de perfecte oplossing. Modern, betaalbaar en zuinig. Het enige dat je nodig hebt is 220 volt of een stopcontact. Een Infrarood paneel zet de stroom om in warmte die je kunt vergelijken met de warmte die de zon zelf af geeft. Maar dan zonder de schadelijke UVA en UVB straling. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de warmte van het zonnetje in de winter. Een ervaring die je met een infrarood paneel kunt nabootsen.

Verschillende merken, service en 10 garantie

Ons assortiment infrarood panelen bestaat uit verschillende merken waaronder i-Tronics, Eurom, Sunpower en Sunjoy. De panelen van i-tronics zijn ons eigen merk en hebben we in  huis ontwikkeld. Deze panelen staan inmiddels bekend als de beste infrarood panelen die verkrijgbaar zijn. Wij bieden 10 jaar garantie op deze panelen met een rendement van 98%.

Op de panelen van Eurom, Sunpower en Sunjoy geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar. Voor alle panelen uit ons assortiment bieden we ook slimme thermostaten aan. Om zo het maximale uit uw infrarood verwarming te halen.

De voordelen van infrarood panelen

Als je op zoek bent naar een (nieuwe) verwarming. Dan kijk je eerst naar de verschillende opties voor jouw huis of bedrijf. Infrarood panelen hebben vergeleken met centrale verwarming, vloerverwarming of een waterpomp vele voordelen:

  • Je kunt binnen 15 minuten genieten van een warme omgeving.
  • Infrarood is goedkoper dan de alternatieven, je kunt dus besparen op je energiekosten.
  • Kies je voor infrarood verwarming op het werk, in jouw bedrijfspand? Dan ontvang je ook nog eens subsidie op de aanschafkosten en de montagekosten.
  • De infrarood panelen zijn ultradun, licht van gewicht en hebben een moderne uitstraling.
  • En de montage? Dat is eenvoudig zelf uit te voeren als je een beetje handig bent. Maar uiteraard staan onze installateurs klaar om je te helpen.

Wat is de beste plek voor een infrarood paneel?

Wil je dat jouw infrarood paneel het grootste bereik heeft? Monteer hem dan aan het plafond in je woonkamer of bijvoorbeeld  je slaapkamer. Een andere goede plek is centraal aan de muur. Let er hierbij op dat je het paneel niet te laag aan de wand plaatst. Zorg er daarnaast voor dat het ir paneel vrij hangt, dus zonder obstakels vlak voor het paneel. Denk hierbij aan meubels of gordijnen.

Hoe ver straalt een infrarood paneel?

Het bereik van een infrarood paneel verschilt per paneel. Hoe ver een infrarood paneel straalt, is namelijk afhankelijk van het vermogen van het paneel en van de omgevingstemperatuur. Een klein paneel van 400 watt is geschikt voor een ruimte tot ongeveer 4 vierkante meter. Hang je infrarood panelen aan het plafond, dan is het stralingsoppervlakte groter. De verwarming van het paneel kan dan een groter gedeelte van de ruimte bereiken. Op de product pagina’s van onze infrarood panelen zie je wat de verwarmingsoppervlakte is.

Montage van infrarood panelen

In veel gevallen monteren we de panelen aan de wand of plafond. Hulp nodig bij montage? Maak dan gebruik van onze montageservice.

Liever zelf klussen? Ook geen probleem. Wij leveren bij alle panelen een duidelijke handleiding en bieden altijd service op afstand om te helpen met de montage van je infrarood panelen.

Ook voor het instellen van de thermostaat of infraroodpanelen in een systeemplafond kunt je bij ons terecht.

Elektrisch verwarmen 

Lucht verwarmen, terwijl niet de lucht in huis maar jij de warmte nodig hebt? Het is één van de grootste nadelen van een centrale verwarming. En een hogere ruimte verwarmen met een elektrische verwarming of een gasheater? De warme lucht stijgt eigenlijk alleen maar naar boven en dus moet je ontzettend veel warmte de ruimte in pompen voordat het een beetje lekker wordt. Het resultaat? Je krijgt het eigenlijk alleen maar warm van de hoge energierekening.

Infraroodpanelen kosten

Met infraroodpanelen verwarm je de personen in de ruimte en niet de lucht. Daarbij verwarmt infrarood muren en vloeren, die vervolgens ook weer hun warmte afgeven. Minder verlies van warmte dus! Onderaan de streep betekent dit dat de energieprestatienorm van infraroodpanelen in huis of in het bedrijfspand vele malen beter is dan van centrale verwarming.

Tip: lees ook ons artikel over de kosten van infraroodverwarming.

Infrarood panelen kopen bij de Infrarood Verwarming Specialist

Wil je ook gebruik maken van infrarood verwarming via infrarood panelen? Bestel dan jouw infrarood paneel bij de Infrarood Verwarming Specialist. Wij leveren onze panelen uit voorraad, waardoor de bestelling al binnen 1 tot 2 werkdagen wordt verzonden. Onze i-Tronics panelen hebben standaard 10 jaar product garantie. Heb je vragen, dan bieden wij een gratis advies vanuit huis aan. Wil je hier gebruik van maken of heb je andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Blogs en informatie over infrarood panelen

verbruik infrarood verwarming
Nieuws

Verbruik infrarood verwarming

Wat is het verbruik van infrarood verwarming? En wat verbruikt een infrarood paneel? Zeker wanneer de gasprijzen (weer) stijgen gaan veel mensen op zoek naar een alternatieve manier van verwarmen.

Lees verder »

Persoonlijk advies?

Neem even contact op

Uw gegevens worden beveiligd verzonden
×

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring