Infrarood verwarming Vries

Infrarood verwarming Vries is uw specialist voor Infrarode warmte. Betrouwbare zuinige infrarood panelen. Ons aanbod bevat verschillende merken ir panelen. Daarnaast leveren wij ook de thermostaten en bieden de mogelijkheid tot een volledige montage. Kom gezellig bij ons langs voor de perfecte infrarood verwarming voor uw huis. (wij werken i.v.m. de grote interesse wel op afspraak en zorgen dan dat de koffie klaar staat).

Aanbod meerdere merken

Wij bieden meerdere merken goede kwaliteit infrarood panelen aan. Plus de bijhorende draadloze Wifi thermostaat voor het regelen er van. Voor woningen, bedrijfspanden, vakantiewoningen, stacaravans, serres, tuinhuizen, appartementen en ten slotte flatgebouwen allemaal in het mooie plaatsje Vries in de gezellige provincie Drenthe.

Hoe maken wij het verschil

Betrouwbaarheid, degelijkheid, dicht bij de klant en een mooi rendement hebben bij onze klanten vaak een hoge prioriteit. Alle nieuwe technieken om nog meer rendement uit een infrarood paneel te halen worden door ons eerst uitgebreid getest. En als het in de praktijk bewezen is toegevoegd aan ons assortiment. Zie bij de projecten de diverse woningen die wij inmiddels van infrarood panelen hebben voorzien.

Meer dan 21 jaar ervaring

Door onze ruime kennis van het verwarmen via infrarood verwarming en de vele jaren ervaring met infrarood panelen die wij reeds opgedaan hebben. Kunnen wij u uitstekend informeren over de infrarood panelen die het beste bij uw situatie passen.

Je koopt bij ons niet een standaard infraroodpaneeltje, wij helpen bij een op maat oplossing.

Niet snel even een infrarood paneel aan het plafond plaatsen, maar eerst kijken wat is uw warmte behoefte? Hoe goed is de woning geisoleerd en waar heeft u de warmte nodig.

Infrarood als hoofdverwarming

Wilt u zonder gas  verwarmen en de infrarood verwarming in Vries als hoofdverwarming gebruiken?

Infrarood als bijverwarming

Of wilt u de cv in behouden en de infrarood panelen gebruiken om bij te verwarmen? Beide is prima mogelijk. Heeft u zonnepanelen? Dan wekt u zelf stroom op en is het verwarmen via eigen stroom nog veel aantrekkelijker voor u, i.p.v.  duur gas in te moeten kopen.

De vele voordelen van infrarood verwarming Vries

De vele voordelen van infrarood verwarming zijn. Fijne warmte, snel op temperatuur, lage stookkosten en aangenaam de winter door. Geen onderhoud en dus ook geen onderhoudskosten. Dit incl 10 jaar productgarantie op i-Tronic infrarood panelen. De warmte van de toekomst, die nu al beschikbaar is!

 Eigen Montage team

Doordat wij beschikken over onze eigen montage vakmensen beschikken, kunnen wij snel en kundig bij u de complete installatie voor u verzorgen. Onze mensen beschikken over de modernste apparatuur, lasers, krachtige boren voor in een betonnen muur of plafond en het juiste montagemateriaal om het keurig en solide voor u te plaatsen. 

Zelf monteren

Wilt u het liever zelf monteren en bent u een beetje handig dan kan dat natuurlijk ook. En ook daarbij adviseren wij u natuurlijk graag. En u krijgt keurig een schema voor het plaatsen van het wifi smart-relais aan het stroompunt van het plafond.

WAAROM de Infrarood verwarming specialist Vries (wij zitten vlakbij in Beilen) met 21 jaar ervaring

 • Maatwerk passend bij uw situatie
 • 10 jaar Productgarantie op I-tronic infrarood panelen
 • 6 dagen per week online service mocht u vragen hebben over ons product.
 • Snelle levering uit voorraad!
 • 5 jaar garantie op de door ons geleverde thermostaten
 • Snelle Montage services voor als u het compleet wilt uitbesteden
 • Geen onderhoud nodig
 • Ook ideaal voor mensen met allergieën, astma, 
 • 98% warmte rendement met i-Tronic panelen  
 • Al meer dan 5.000 tevreden klanten gingen u voor in de afgelopen jaren.
 • Ons technisch team staat u altijd graag te woord als u iets wilt weten .
Infrarood verwarming Woning Eelde
Infrarood verwarming Vries

Waar plaatsen wij in Nederland  infrarood verwarming?  

×

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring