Infrarood verwarming voor jouw woonkamer

Het comfortabele thuisgevoel met infrarood

Wie aan de winter denkt, denkt al snel aan de gezellige avonden voor de televisie met de hele familie. Aan de donkere dagen voor kerst of aan de iets wat regenachtige en kille dagen waardoor je liever thuisblijft. Maar dan wil je er wel warm en behaaglijk bij zitten, toch? Geen gedoe met tocht, ‘schijnverwarming’ of een verwarming die maar traag op gang komt. Met gas ging dit vroeger prima maar met de huidige tarieven wordt je daar niet bij meer van.

Comfortabel leven begint bij een aangename temperatuur in huis

Duurzaam, comfortabel, functioneel én stijlvol. We hebben het over infraroodverwarming woonkamer van i-TRONIC. Hiermee geniet je de hele winter van een heerlijk warm thuisgevoel. Je kunt de panelen aan het plafond monteren. De ultradunne panelen zijn ontwikkeld met de modernste technieken en vallen amper op. Zo wordt verwarmen een nieuwe vorm van kunst. Beter mooier en zuiniger, dat wil jij toch ook voor jouw woonkamer? Je kan de temperatuur simpel regelen via een draadloze  wifi thermostaal vanuit je stoel.

Wilt u persoonlijk advies over Infrarood verwarming?

Wil je vrijblijvend advies aan huis over infrarood verwarming om de situatie bij jou thuis te laten bekijken door een professional?
 

Infraroodverwarming woonkamer

Ben je bang dat je met de keuze voor infraroodverwarming woonkamer veel aanpassingen in huis moet doen? Dan hebben we goed nieuws. De infraroodpanelen kunnen eenvoudig aangesloten worden op de centrale huisthermostaat. Maar indien gewenst kun je de panelen ook besturen met een draadloze wifi thermostaat of domotica (smart home) zodat je de verwarming slim kunt afstellen op leefritme, aan- en afwezigheid en specifieke behoeftes per ruimte. En dat alles met één druk op de knop op je smartphone. Infrarood maakt de combinatie van verwarmen met smart oplossingen mogelijk. Hierdoor wordt verwarmen niet alleen effectiever, maar ook efficiënter.

Infraroodpanelen in de woonkamer plaatsen

Zelf plaatsen van infraroodpanelen is eenvoudig uit te voeren met onze handleiding en technische tekening. Maar je kunt de montage en installatie ook uitbesteden aan onze erkende installateurs. Moet je rekening houden met aanpassingen in huis? Waarschijnlijk niet! In sommige gevallen maken we een gleufje in de muur omdat we een extra voedingskabel moeten aanleggen, maar meestal gebruiken we een bestaande voedingsbron. Bij sommige oudere woningen moet er een groep in de meterkast bij

Bespaar op stookkosten met infrarood

Infraroodverwarming kan zijn energie verliezen via ramen en deuren in de woonkamer. Zonde! Maar door een onzichtbaar infraroodshield (folie) aan de binnenkant van ramen aan te brengen, blijft de warme waar het moet blijven: binnen. Tegelijkertijd houdt het infraroodshield de warmte van de zon buiten. En wat je niet in huis krijgt, hoef je in de zomer ook niet te koelen. Dus een airco is bijna overbodig. De folie is geen dure maar wel een zinvolle investering. Waar je zowel in de koude winter, als in de warme zomer profijt van hebt.

Snel genieten van een warme woonkamer met infraroodverwarming

Binnen vijf minuten genieten van de ideale temperatuur in de gewenste ruimte, zoals de woonkamer? Dit kan met infraroodverwarming. De panelen bestaan uit aluminium en zijn ultradun. Op het aluminium hebben we een speciale coating geplaatst die ervoor zorg dat de infraroodpanelen hun hoge rendement behouden.

Infraroodverwarming voor iedere ruimte

Je kent inmiddels de voordelen van het verwarmen van jouw woonkamer met infraroodverwarming, wist je dat je iedere ruimte met infraroodverwarming kunt verwarmen? Denk bijvoorbeeld aan:

Toch nog vragen over onze producten? Wij vertellen je graag meer, neem vooral contact op bij vragen.

Infrarood woonkamer

Wilt u persoonlijk advies over Infrarood verwarming?

Wil je vrijblijvend advies aan huis over infrarood verwarming om de situatie bij jou thuis te laten bekijken door een professional?