Infrarood verwarming voor je slaapkamer

Altijd de perfecte temperatuur

Er is niets vervelender dan ’s avonds in een te koude slaapkamer komen en je bed in te duiken. Maar een te warme slaapkamer? Dat is ongezond en een boosdoener voor een goede nachtrust. Hoe creëer je voor het slapengaan die ideale temperatuur waardoor je zonder klappertanden je bed in kunt duiken, terwijl je slaapkamer daarna rustig afkoelt naar de ideale temperatuur om in te slapen? Met infrarood natuurlijk! Met plaatselijke verwarming en de snelle opwarmtijd, is het binnen vijf minuten comfortabel warm in je slaapkamer. Omdat infrarood jou opwarmt, en niet de lucht. Je geniet dus zelfs nadat je de verwarming met een druk op de knop hebt uitgezet van een aangename warmte terwijl je rustig afkoelt naar de perfecte slaaptemperatuur.

Je slaapkamer ventileren met infrarood verwarming

Het gezegde ‘stoken voor de buren’ is met infrarood verleden tijd. Een infraroodverwarming verwarmt jou en, in tegenstelling tot een centrale verwarming, niet de lucht in de kamer. Daardoor blijft de kwaliteit van de lucht in de slaapkamer fris, waardoor je beter slaapt. Maar, dat betekent ook dat je ’s nachts gewoon je raam op een kier kunt laten staan om te ventileren en tegelijkertijd je infraroodverwarming aan kunt laten. Al is het maar op een lagere temperatuur. Iets wat met een centrale verwarming of vloerverwarming door de tocht die dan ontstaat ondenkbaar is.

Wilt u persoonlijk advies over Infrarood verwarming?

Wil je vrijblijvend advies aan huis over infrarood verwarming om de situatie bij jou thuis te laten bekijken door een professional?
 

Fit opstaan? Het kan met infrarood

Infraroodverwarming kent vele voordelen. Voor infrarood in de slaapkamer geldt ook nog eens dat infrarood ervoor zorgt dat je een betere doorbloeding krijgt. En, door een betere doorbloeding herstel je ‘s nachts beter waardoor jij je over het algemeen energieker voelt en fitter opstaat. (Zie testrapport).

Waar plaats je de infraroodpanelen in de slaapkamer?

Om een slaapkamer van gemiddelde grootte te verwarmen, raden we je aan om één of twee infraroodpanelen te laten installeren. De montage en installatie van deze panelen kun je eenvoudig zelf doen met onze uitgebreide handleiding en stappenplan. Heb je liever hulp van onze erkende installateurs? Wij helpen je graag.

Ook koude plekken in je slaapkamer verwarm je met infrarood

We kennen allemaal die plekken in de slaapkamer (of andere kamer) waar het maar nooit warm lijkt te worden. Bijvoorbeeld bij ramen, deuren en buitenmuren. Met infraroodverwarming heb je geen last meer van tocht of koude plekken, omdat infrarood niet gevoelig voor tocht is. Een enorm voordeel ten opzichte van standaard verwarmingsoplossingen zoals een radiator of vloerverwarming. Infraroodverwarming wordt vaak aan het plafond of de wand gemonteerd waardoor er vrijwel niks tussen de warmtestraling en jouw lichaam zit. Los van een dekbed waarschijnlijk.

Infrarood verwarming voor iedere ruimte

Je kent inmiddels de voordelen van het verwarmen van jouw slaapkamer met infraroodverwarming, wist je dat je iedere ruimte met infraroodverwarming kunt verwarmen? Denk bijvoorbeeld aan:

Wilt u persoonlijk advies over Infrarood verwarming?

Wil je vrijblijvend advies aan huis over infrarood verwarming om de situatie bij jou thuis te laten bekijken door een professional?