Infrarood verwarming kosten

Infrarood verwarming als Bijverwarming #

De infrarood verwarming kosten zijn nog al afhankelijk van wat jij precies voor je woning wilt. Ga je de infrarood verwarming als bijverwarming gebruiken om koude zones in je woning op een simpel een efficiënte manier bij te verwarmen? Dan ben je met 4 (afmeting 60-120 cm) panelen  voor 1280 euro klaar en dan misschien nog een extra  thermostaat er bij.

Infrarood verwarming als hoofdverwarming #

Wil je de infrarood verwarming als hoofdverwarming in je huis als particulier of bedrijfspand gebruiken dan is de investering natuurlijk een stukje meer. Met 14 (afmeting 60-120 cm) panelen kom je al een heel eind, (15*320) euro is 4480 euro en daar komen dan een paar thermostaatjes bij. Zo zie je dat de investering voor een goede infrarood verwarming helemaal niet zeer kostbaar hoeft te zijn.

Installatie infrarood verwarming #

Je kunt infrarood prima zelf installeren als je een klein beetje handig bent, zo bespaar je de kosten van een installateur uit. Kies je liever voor gemak en dat alles keurig netjes voor jou geregeld en geïnstalleerd wordt dan kan een erkende installateur dat natuurlijk allemaal voor jou regelen.

Installatiekosten installateur #

U kunt van ons keurig vooraf een prijs opgave krijgen voor het installeren van uw infrarood panelen. Wij kunnen hier vooraf geen standaard prijs voor rekenen omdat dit afhankelijk is van uw wensen en de grootte van uw woning. Sommige klanten willen ook graag de infrarood verwarming gekoppeld aan de domotica in hun woning voor maximaal comfort en bedieningsgemak.

Infrarood verwarming alleen stroomkosten #

Het mooie van infrarood verwarming is dat het alleen maar stroom nodig is. Je hebt geen buizen nodig geen water en er hoeft geen onderhoudt aan gepleegd worden. Dat is bij alle andere vormen van verwarming wel anders die systemen hebben jaarlijks wel onderhoudt nodig.

Infrarood verwarming heeft geen onderhoudskosten #

Infrarood verwarming behoeft geen onderhoudt. Onze hoogwaardige infraroodpanelen zijn zo ontwikkeld dat zij geen onderhoud nodig hebben. Tel uit je winst normaal komt de ketel controleur 1 maal per jaar voor de controle a 95 euro per keer en als er wat vervangen moet worden komt dat er nog over heen. Zo bespaar je in 10 jaar tijd al gauw 1500 euro, en een ketel vervang je normaal ook iedere 12 jaar, wat weer op nieuw een investering vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring