Zijn de gaskosten voor het verwarmen van uw pand ook zo enorm gestegen?

Steeds meer mensen schrikken zich wezenloos van de factuur van de cv-verwarming in hun pand. De enorme stijgingen van de gasprijzen lopen de pan uit en het eind van de prijsstijgingen is nog lang niet in zicht. Toch wil je er ‘s winters natuurlijk ook graag warm bijzitten. Gelukkig is er een moderne techniek om je bedrijfspand aangenaam en zonder gas te verwarmen. i-Tronic infraroodverwarming is de oplossing. Lage investering, veel comfort, hoog rendement.

energieneutraal-1024x614

Waarom Infraroodverwarming?

Wat maakt Infraroodverwarming nou zo interessant

Infraroodverwarming is de oplossing om jouw huis of bedrijfspand zonder gas te verwarmen. Wat maakt infraroodverwarming nou juist zo aantrekkelijk? Bij een CV-ketel of een warmtepomp moet je eerst een enorme installatie doen. Waterleidingen voor de radiatoren, gaten boren in de muren en vloeren het plaatsen van de radiatoren en warmteverlies onderweg door de warmwaterleidingen. Bij een warmtepomp wordt één deel in de woning geplaatst en een ander deel buiten aan de gevel of op het dak. Slangen die de koelvloeistoffen transporteren en het resultaat opgewarmd water wordt getransporteerd via dezelfde leidingen als bij een CV-ketel, of via de vloerverwarming buizen. Bij infraroodpanelen gebruik je helemaal geen leidingen en water en heb je dus ook geen transportverliezen. 

Infraroodverwarming voor iedere ruimte

Nu je de voordelen van infraroodverwarming kent ten opzichte van traditionele verwarmingsmethodes en alternatieven kun je na gaan denken waar je infraroodverwarming wilt gaan gebruiken. Onze I-tronic panelen zijn geschikt voor gebruik in elke kamer, denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

Kies voor het écht warme gevoel

Maak het jezelf comfortabel en geniet deze winter al van de vele voordelen van de nieuwste technologie in verwarming: infraroodverwarming.

Gratis vrijblijvend advies aan huis

Onze professionals leggen aan jou alles haarfijn uit wat jij over infrarood verwarming zou moeten weten!

 Je gegevens worden beveiligd verzonden

Simpele & concrete uitleg

Advies bij jou op locatie

Meer dan 20 jaar ervaring